Συναντήσεις

Ελληνικά

Συνάντηση εργασίας και κοπή βασιλόπιτας στο «Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών», Α.Π.Θ., 22 Ιανουαρίου 2018

Tην Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας του Δήμου Αριστοτέλη με το Δ.Σ. του "Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών", Α.Π.Θ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ζουμπάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Ψιλιάγκος Δημήτρης και ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Μίχος, ενώ από το ΔΙΚΑΜ η Πρόεδρος Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ιωάννης Σειραδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ζαχαρίας Σκούρας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σταύρος Αυγολούπης. Η συνάντηση έκλεισε με την κοπή της Βασιλόπιτας για το Νέο Έτος 2018.

Συνάντηση Ιταλών μαθητών/νικητών του διαγωνισμού για τον Αριστοτέλη στα Λύκεια της Ρώμης με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ. και την Πρόεδρο του ΔΙ.Κ.Α.Μ., Α.Π.Θ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΤΑΛΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙ.Κ.Α.Μ.

Επίσκεψη του Προέδρου της "Παγκόσμιας Δια-Κοινοβουλευτικής Ενώσεως Ελληνισμού"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ «ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ», Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ

Επίσκεψη του Προέδρου της "Παγκόσμιας Δια-Κοινοβουλευτικής Ενώσεως Ελληνισμού"

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το Δ.Σ. του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα, 26.9.2011, το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα δέχθηκε τους:
- Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου – Καθηγήτρια Φιλοσοφίας της Επιστήμης Α.Π.Θ., Πρόεδρο του Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών,
- Ζαχαρία Σκούρα – Καθηγητή Βιολογίας Α.Π.Θ., Γενικό Γραμματέα,
- Ιωάννη Αντωνίου – Καθηγητή Μαθηματικών Α.Π.Θ., Ταμία και
-Σταύρο Αυγολούπη – Καθηγητή Αστρονομίας Α.Π.Θ., Μέλος.