''Διεθνές Colloquium για τον Αριστοτέλη'' - Διάλεξη του Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου Δώρη Σκαλτσά, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.
 
Ολοκληρώνεται ο κύκλος των διαλέξεων του «Διεθνούς Colloquium για τον Αριστοτέλη» που διοργανώνει το «Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών» για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, με ομιλητές ειδικούς Αριστοτελιστές από την Αγγλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τις Η.Π.Α. και την Ελλάδα.

Η 11η και καταληκτική διάλεξη του Colloquium θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρες 19:00 με 21:00, στο Αμφιθέατρο 1 του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ (3ης Σεπτεμβρίου – Κόκκινο Κτίριο). Ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο Δώρης Σκαλτσάς, Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, με θέμα:
 
Η «ἐπιστήμη» κατά τον Αριστοτέλη
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η αναγόρευση του Καθηγητή Δώρη Σκαλτσά σε Επίτιμο Μέλος του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών». Τον τιμώμενο θα προλογίσει η Πρόεδρος του ΔΙ.Κ.Α.Μ., Καθηγήτρια Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου. 
 
Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά σε ρυθμούς Jazz με το μουσικό group καθηγητών του ΑΠΘ: THE PRESIDENTS.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 

Ετικέτες: 
Δώρης Σκαλτσάς